Industriële en bedrijfs gietvloeren

Een gietvloer van Siergrindvloeren Moerdijk is van hoogstaande kwaliteit. Deze vloeren zijn zeer in trek bij bedrijven en kantoren vanwege de vele gunstige eigenschappen. Gietvloeren zijn geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis, zijn bijzonder slijtbestendig en goed te reinigen. Een gietvloer kan geleverd worden in epoxy of polyurethaan en heeft een hardheid van twee keer van die van een betonnen vloer.

Bij gietvloeren wordt vaak gedacht aan het toepassen als werkvloer in de industriële sector, omdat deze veel slagkracht en belasting kan verdragen. De vloeren zijn vloeistofdicht en kunnen daardoor ook prima in garages of loodsen toegepast worden. De werkgietvloeren zijn in verschillende kleuren te maken, waardoor deze een uniek uiterlijk geven aan een pand of werkplaats.

Gietvloeren voor particulieren

Ook particulieren hebben de charme en de voordelen van de gietvloer ontdekt boven traditionele vloerbedekkingen. De uitstraling van deze vloer is uniek, wat een interieur een eigen uitstraling kan geven, waarbij de laatste modetrends gevolgd worden. Daarbij is de vloer zeer slijtbestendig. Hij kan zowel in zijdeglans uitvoering als in mat worden geleverd. De gietvloer is brandveilig en geluiddempend, waardoor deze ook zeer geschikt is voor panden met meerdere verdiepingen, zoals appartementencomplexen.

Wij adviseren u graag

Vraagt u ons om advies, wij staan graag voor u klaar. Uw op maat gemaakte design vloer of functionele vloer wacht op u!
img-20180824-wa0005.jpg

Neem contact op

Maatwerk gietvloer

De gietvloer kan als maatwerkproduct geleverd worden, aangezien deze in alle RAL kleuren verkrijgbaar is. Hierdoor is deze geschikt voor EN klassieke EN hypermoderne interieurs. Daarnaast is de gietvloer bestand tegen vloeistoffen, waardoor bijvoorbeeld een vlek van gemorste wijn niet in zal trekken en simpel te verwijderen is. De vloeren zijn toe te passen in allerlei vertrekken, zoals de woonkamer de keuken, een slaapkamer en de garage.
In ons aanbod voeren wij ook de uiterst decoratieve marmer gietvloeren. Dit zijn gietvloeren, uitgevoerd met twee verschillende kleuren, die door elkaar gemengd worden, waarna de vloer wordt gegoten. De vloer wordt volledig naar uw wensen samengesteld. Als uw voorkeur uitgaat naar een drukke of juist een rustige uitstraling, dan is alles mogelijk.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en design zijn de eigenschappen die u vindt in een vloer van Siergrindvloeren Moerdijk. Daarbij bieden wij een prima nazorg, mocht alles niet geheel naar wens zijn of heeft u nog aanvullende wensen? Geen punt, wij keren gewoon terug om de aanvullingen uit te voeren. Dat verstaan wij onder een goede serviceverlening, waar u recht op heeft. Deze instelling heeft ons al een uitgebreide tevreden vaste klantenkring opgeleverd en wij willen u ook graag kennis laten maken met onze dienstverlening en de vele mogelijkheden van een gietvloer in uw woning of bedrijfspand.