Coatingvloeren

Coatingvloer voor elk budget

Siergrindvloeren Moerdijk levert coatingvloeren, die een zeer aantrekkelijke prijsstelling en uitstraling hebben, waardoor deze een zeer goed alternatief zijn voor andere vormen van vloerbekleding. De coatingvloeren typeren zich door een grote duurzaamheid, een minimum aan onderhoud en zijn volkomen vloeistofdicht. Deze vloeren kunnen prima worden toegepast in woningen en bedrijfspanden.

Vergeleken met een gietvloer heeft de coatingvloer een dunnere laagdikte, waardoor de prijs lager uitvalt. De coatingvloer kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden aangebracht, waardoor deze bijvoorbeeld toegepast kan worden als vervanging van tegelvloeren in badkamers, maar ook op balkons en galerijen. Ook de coatingvloer is in talrijke kleuren verkrijgbaar, waardoor deze vrijwel elk interieur kan verfraaien.

Geschikt voor veel locaties

De coatingvloeren van siergrindvloeren Moerdijk worden samengesteld uit een oplosmiddelvrije egalisatielaag, waarvan de basis een twee componenten epoxy vormt. Deze coatingvloeren zijn prima toe te passen in allerlei omgevingen. Naast het verfraaien van particuliere woningen, kunnen zij ook gelegd worden in bijvoorbeeld bedrijfshallen, kleedruimten, archiefruimten, en technische ruimten.

Loopt u gerust binnen

Onze showroom is open als u even een afspraak maakt, wij heten u dan van harte welkom onder het genot van een kopje koffie. U bent maar één telefoontje verwijderd van de vloer van uw dromen. Neemt u die stap, wij zullen u niet teleurstellen!

Neem contact op

Moerdijkvlokken

In ons assortiment vindt u ook de vloeren en wanden met Moerdijkvlokken. Deze vloeren en wanden worden aangebracht met coating en daarna met vlokken ingespoten. De kleuren voor de coating en de vlokken zijn verkrijgbaar in honderden kleuren, waardoor voor elke smaak wel een Moerdijkvlokken wand of vloer voorhanden is. Na het aanbrengen wordt een toplaag van lak aangebracht, waardoor een representatieve en mooie uitstraling wordt bereikt.

Coatingvloer als trapbekleding

Ook voor het bekleden van trappen is een coatingvloer geschikt, hiermee krijgt u een slijtvaste en decoratieve bekleding van uw trap, waarmee u ook bij intensief gebruik heel lang voortkunt. Door de vele toepassingsmogelijkheden en de gunstige prijs wint de coatingvloer steeds meer aan populariteit bij zowel particulieren als in het bedrijfsleven.

Duidelijk advies

Wij maken ons sterk voor een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en een heldere voorlichting over de vele positieve aspecten van deze vloerbekleding. Wij geloven in dit prachtige product en delen ons enthousiasme graag met u. Neemt u vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom, zodat wij u van een eerlijk en duidelijk advies kunnen dienen.
Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Onze offertes zijn duidelijk en zonder scherpe kantjes.