Gietvloer kleuren

Een gietvloer ziet er niet alleen schitterend uit, maar heeft ook nog eens functionele eigenschappen zoals naadloos, waterdicht en kras vast. Het kiezen voor de juiste look kan best een klus zijn. Daarom hebben wij hieronder een aantal voorbeelden van kleuren en looks voor u op een rijtje gezet.


Betonlook

De betonlook gietvloer kan in elk gewenste kleuren combinatie worden aangebracht. Een combinatie van kleuren die bij uw interieur past. Door gebruik te maken van grijstinten krijgt u de meest authentieke look & feel. Waardoor er die industriële sfeer ontstaat waar het eigenlijk allemaal mee begonnen is. Maar in de hedendaagse woningen stijlen is  u smaak en fantasie de grens. Het is zelfs mogelijk om een afbeelding, tekst op logo te verwerken in de betonlookvloer. Een betonlook gietvloer bestaat uit twee kleuren gietvloer die worden gemengd tot de gewenste look. Dit wordt altijd uitgevoerd in het bijzijn van u, de klant. Zodat u altijd de look krijgt die u voor ogen heeft.

 

Maak gerust een afspraak!

De kleuren op uw scherm kunnen verschillen met de werkelijkheid daarom adviseren wij u om een kijkje te komen nemen in onze showroom. In de showroom hebben wij grote monsters liggen om u een beter beeld te geven.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken of breng een bezoek aan onze showroom!

Dusty

Goldy

Grey light

Icebar

Cloudy

Clay

Concrete

Mc Creamy

Solid kleuren

In ons overzicht vindt u een aantal van onze solid kleuren. Is een gietvloer in betonlook niet voor u dan hebben wij nog de gietvloeren in een enkele RAL of NCS-kleur. Onze gietvloeren zijn verkrijgbaar in elke RAL of NCS-kleur. Ziet u in het overzicht niet de kleur die u in gedachte heeft, geen probleem. Wij kunnen voor u een monster maken in de door u gewenste kleur.

 Mocht u moeite hebben met het kiezen van de juiste vloer die bij uw wensen past. Maak dan een afspraak wij helpen u graag met deze keuze. U hoeft ook niet direct een keuze maken. U kunt tot twee weken voor aanvang werkzaamheden de kleur doorgeven.  

Cookie

Creme

Fade

Grainy

Glacier

Perfect

Pompeii

Gun