Mortelvloeren

Mortelvloer of troffelvloer

Bij Siergrindvloeren Moerdijk kunt u terecht voor een solide mortelvloer, die ook wel troffelvloer wordt genoemd.
Aanvankelijk werd deze vloer alleen aangetroffen in industriële omgevingen, maar ook particuliere klanten hebben de mogelijkheden van de mortelvloer inmiddels ontdekt. De vloer heeft een uitnodigende uitstraling, maar tegelijkertijd een enorm degelijke karakter en is onderhoudsarm.

De troffelvloer wordt samengesteld uit verschillende kleuren zand, die gebonden worden met epoxyhars en epoxyharder. Na uitharding blijft de vloer het uiterlijk van de zandkorrels vertonen. Hiermee wordt een vloer gelegd, die zeer goede weerstand biedt tegen vervuiling en beschadigingen. Ook zijn deze vloeren goed bestand tegen vlekken en chemicaliën en zijn zeer duurzaam.
Bijkomend voordeel van deze vloeren is dat de verwerkingstijd kort is en ook de vloer snel uithardt. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor renovatieprojecten, aangezien de tijd die nodig is voor de aanleg, het woongenot of de bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk houdt.

Wij maken waar wat wij beloven

Kortom: Zoekt u een vloer voor particuliere, zakelijke of bedrijfsmatige toepassingen en wilt u zich verzekeren van een prima kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief? Dan bent u altijd aan het juiste adres bij Siergrindvloeren Moerdijk. Informeert u naar de mogelijkheden!

Vele toepassingen

Een mortelvloer is volkomen waterdicht en geschikt voor alle vertrekken in een woning, deze kan uw woonkamer, badkamer, toilet en/of garage sieren. Onze troffelvloeren leggen wij in woonhuizen, maar dankzij de geluiddempende eigenschappen zij deze ook geschikt voor appartementen. Vanwege de hygiënische eigenschappen kunnen deze vloeren ook in ziekenhuizen, de farmaceutische industrie, kleedruimtes en keukens van horeca gelegenheden toegepast worden.
Mortelvloer school

Neem contact op

Maak kennis met de mortelvloer

De vloer kan glad of met een antislip laag worden opgeleverd. Hierbij zijn uw wensen en behoeften de bepalende factor. Deze troffelvloeren hebben een zeer lange levensduur door een grote degelijkheid. Daarom is het van belang om goed te overwegen welke mortelvloer voor u de meest geschikte is. Hierin kunnen wij dankzij een zeer ruime ervaring en kennis een adviserende rol spelen, uiteraard geheel vrijblijvend. Wij voorzien u ook graag van een vrijblijvende, duidelijke en ondubbelzinnige offerte.

Zwaar belastbare vloeren

Aangezien de vloeren een zware belasting kunnen weerstaan, zowel qua druk als chemische middelen, zijn deze mortelvloeren ook de geëigende vloer voor toepassing in fabrieken, werkplaatsen en garages. In omgevingen waar zware belastingen of vervuilingen zijn te verwachten is de Moerdijk Mortel SVM-D een goede keuze. Hiermee krijgt u een aantrekkelijke vloer, die tegen een stootje kan.
Voor nog zwaardere belasting adviseren wij de Moerdijk Mortel SVM-N, een vloer die nauwelijks stuk is te krijgen. Welke mortelvloer u ook kiest, u kiest altijd voor een stootvaste, krasvaste en slijtvaste vloer, die aan al uw eisen voldoet.
Alle troffelvloeren worden afgewerkt met een Moerdijk SVM -TPC-E en afgelakt in zijdeglans of mat.

Hiermee krijgt u een vloer, die aan al uw verwachtingen voldoet.