Siergrindvloeren

Betaalbare siergrindvloeren

Een siergrindvloer van Siergrindvloeren Moerdijk heeft een frisse en uitdagende uitstraling, waardoor deze vloer uitstekend toegepast kan worden in een woning, een kantoor of bijvoorbeeld een showroom. De vloer is verkrijgbaar in meer dan 500 kleuren, waarbij kleuren ook gemengd kunnen worden om zo het resultaat te bereiken wat u wenst. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het integreren van een bedrijfslogo in de siergrindvloer van een receptieruimte. Maar ook is het aanbrengen van een afbeelding in een kinderkamer een heel leuk idee.

Onderhoudsarme vloer

De vloer hard zeer snel uit, waardoor in de meeste gevallen al de volgende dag deze in gebruik genomen kan worden.
De siergrindvloer kan naar wens geseald worden. In ruimtes zoals een badkamer of een toilet is het aan te bevelen om de poriën van het steentapijt op te laten vullen, waardoor vuil niet kan doordringen in de siergrindvloer en de vloer hygiënisch blijft. De reiniging van de vloeren is zeer makkelijk, door de vuilafstotende eigenschappen kan volstaan worden met af en toe stofzuigen. Ook mag water en een onderhoudsmiddel gebruikt worden om de vloer een stralend uiterlijk te geven. U krijg een onderhoudsarme vloer, die lang zijn schoonheid behoudt.

Daarbij zijn Moerdijk siergrindvloeren anti-allergisch en uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Onze schrobmachine

Onze schrobmachine
U kunt bij ons een schoonmaak machine huren.
De prijs voor het huren van de schrobmachine bedraagt 75 Euro inclusief BTW per dag.
De prijs voor het Schoonmaakmiddel bedraagt 10 euro inclusief BTW per flesje van 500 ML.

Mogen wij u informeren?

Als u overtuigd bent van de uitstekende kwaliteit van onze producten, dan gaan wij graag voor u aan de slag, om u te helpen aan de ideale vloer. Informeert u telefonisch of per e-mail naar de mogelijkheden, of bezoek onze showroom na afspraak voor een eerlijke en objectieve voorlichting.
Onze ervaren en creatieve medewerkers helpen u graag met een deskundig advies om zo voor u de perfecte (marmer)siergrindvloer te kiezen die past bij uw verwachtingspatroon.
bedrijfsvloer.jpg

Neem contact op

Trapbekleding met siergrind

Deze vloer heeft nog meer gunstige eigenschappen, zo is de vloer brandwerend, voelt warm aan en is geluiddempend. Ook is de siergrindvloer uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming. De vloeren worden naadloos gelegd en om een mooi geheel in een interieur te bereiken kan de siergrindvloer ook aangelegd worden op een trap.

Marmergrind

Een bijzondere variant is marmergrind. Deze marmergrindvloer beschikt over dezelfde eigenschappen als de siergrindvloer, maar heeft een nog luxere uitstraling. De vloer wordt gemaakt van natuurlijk Italiaans marmer en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U heeft de keuze uit ongeveer 16 kleurstellingen.
Ook deze vloer is makkelijk te onderhouden en is net als de siergrindvloer in originele vorm bestand tegen verontreinigingen door bijvoorbeeld alcohol, benzine, olie, vet en diverse chemische middelen. 
De vloer wordt naadloos gelegd en heeft anti-allergische eigenschappen, wat hem zeer geschikt maakt voor mensen die allergisch zijn voor stoffen, die zich kunnen ophopen in traditionele vloerbedekkingen.

Goede duurzaamheid

Met deze vloerbekledingen schaft u een product aan met een zeer lange levensduur. Daarom is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, aangezien u nog heel lang tegen uw nieuwe vloer aan mag kijken. Wij helpen u graag op weg.